PYTnik

възраст: 77  секс:  Местожителство: България Мнения: 39
|
Пуснато на: 24 Фев 2021 10:19 Първоначален въпрос | |
|
Форумът е нов и се налага всички да се учим и взаимно да си помагаме как по-лесно да общуваме тук с теми и с бележки лични мнения.
Аз, като нов админ, също имам проблеми с настройките и заради това, всяко ваше мнение е важно за форумът ни.
Полагам усилия да се справя, но ми е трудно... имам и особенни трудности, като например конфигурирам клубовете "Публичен" /отворен, а надругият ден ги намирам "Модераторски скрит", не зная какво означава за потребителите защото от моят поглед на админ всички клубове ми са открити????????
Друг пример, нов потребител влиза директно с титлата "сайт админ" и уж настройките които аз трябва да направя, не ми позволяват да му сваля титлата, и се наложи да сваля всички титли за админ, но няма как да зная със свалянето на титлата падат ли и правата им за администриране на форума и потрелбителите в него.
Опитвам се доколкото мога от насройките всички клубове да са отворени за всички и в момента и такива са настройките..докато пак не се променят сами, или от някой друг освен мен ги променя умишлено или неволно...
Идеята е като цяло форумът , във всички клубове да е за забавление, въпреки че точното място е в "40-50 Старите муцуни", е напълно свободен, а в другите клубове е същото , но се очаква там да се говори по тематиката на клуба и пак забавление..и обща култура... Така че ако видите ГРЕШКА не бързайте да се обиждате, а задавайте въпроси, изразете личното си мнение, за да разберем всички къде е "ГРЕШКАТА"
Това са принципите и целите на форума, а проблемите ще ги решаваме всички заедно.
Така че моля за активност, ваше мнение е важно, докато се забавляваме.
Как изглежда от ваша гледна точка общият форум и какво трябва да се промени в общата конфигурация на форумът и на потребителите?
Ако не можете тук, пишете в "Старите муцуни", където всички го четат. _________________ "Мнението е позиционирано и няма общо" |
|