За сведение
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мненияТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения freespirit Форуми > ВЪТРЕШНО АДМИНИСТРАТИВНА
Предишната тема - Следващата тема  
Автор Съобщение
PYTnik

възраст: 77 Стрелец
секс: мъжки
Местожителство: България   

МнениеПуснато на: 24 Фев 2021 10:19    Първоначален въпрос
24 Фев 2021 10:19 от PYTnik

Форумът е нов и се налага всички да се учим и взаимно да си помагаме как по-лесно да общуваме тук с теми и с бележки лични мнения.
Аз, като нов админ, също имам проблеми с настройките и заради това, всяко ваше мнение е важно за форумът ни.
Полагам усилия да се справя, но ми е трудно... имам и особенни трудности, като например конфигурирам клубовете "Публичен" /отворен, а надругият ден ги намирам "Модераторски скрит", не зная какво означава за потребителите защото от моят поглед на админ всички клубове ми са открити????????
Друг пример, нов потребител влиза директно с титлата "сайт админ" и уж настройките които аз трябва да направя, не ми позволяват да му сваля титлата, и се наложи да сваля всички титли за админ, но няма как да зная със свалянето на титлата падат ли и правата им за администриране на форума и потрелбителите в него.
Опитвам се доколкото мога от насройките всички клубове да са отворени за всички и в момента и такива са настройките..докато пак не се променят сами, или от някой друг освен мен ги променя умишлено или неволно...
Идеята е като цяло форумът , във всички клубове да е за забавление, въпреки че точното място е в "40-50 Старите муцуни", е напълно свободен, а в другите клубове е същото , но се очаква там да се говори по тематиката на клуба и пак забавление..и обща култура... Така че ако видите ГРЕШКА не бързайте да се обиждате, а задавайте въпроси, изразете личното си мнение, за да разберем всички къде е "ГРЕШКАТА"
Това са принципите и целите на форума, а проблемите ще ги решаваме всички заедно.
Така че моля за активност, ваше мнение е важно, докато се забавляваме.
Как изглежда от ваша гледна точка общият форум и какво трябва да се промени в общата конфигурация на форумът и на потребителите?
Ако не можете тук, пишете в "Старите муцуни", където всички го четат.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мненияТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИзглед, удобен за печат freespirit Форуми > ВЪТРЕШНО АДМИНИСТРАТИВНА
Страница 1 от 1

Задаване на отметки за тази тема

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Fboard.de избира най-бързата връзка за вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.